Je rijbewijs halen doe je bij.....AutorijschoolA3

Theorie

A3 biedt je de mogelijkheid om via het internet je theorie te gaan leren, dit kan je dus 24/7 overal doen met je unieke inlogcode. De auto-theorie bestaat uit:

  •  8 hoofdstukken welke je afsluit met een toets. Hierna kan je pas door naar het volgende hoofdstuk en op deze manier kan je dus niets vergeten. 
  • Gevaarherkenning is het vroegtijdig opmerken, het herkennen en voorspellen van mogelijk gevaarlijke situatie en het juiste handelen om het gevaar af te wenden.
  • Examens oefenen: je hebt de beschikking over maar liefst 50 examens, deze zijn vergelijkbaar met het echte theorie examen. 
  • Praktijkinstructies: deze sluiten prima aan op de rijlessen, hierin wordt middels animaties al veel uitgelegd hoe je het straks in de praktijk de diverse handeling moet gaan uitvoeren.
  • Theorie examen mag je zelf reserveren op de site van het CBR. 

Nu ook het complete theorieboek:

Alle theorieboeken zijn ingedeeld volgens de eindtermen van het CBR (8 hoofdstukken). Zo sluiten ze naadloos aan op het theorie-examen. De inhoud is geschreven in begrijpelijke taal en rijk voorzien van afbeeldingen.

Elk stukje theorie in het theorieboek wordt telkens afgesloten met een oefenopdracht. Zo weet je gelijk of de geleerde stof beheerst. In het boek staan handige QR-code die je met je mobiel (of tablet) gescand kunnen worden. Naast de QR-code staat ook een webadres waardoor de opdrachten ook op de PC of laptop kunt maken.

Wanneer het boek is bestudeerd en de opdrachten allemaal zijn gemaakt, kan je maar liefst 50 complete theorie-examens oefenen. In het uitgebreide uitslagformulier kan je ook zien welke theoriestof nog wat aandacht nodig heeft.

ONDERSCHAT DE THEORIE NIET !!!!

Hoe gaat het theorie-examen: kijk op onderstaand filmpje